Izabelle Nilsson

South Beach

Gokväll, vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter en väldigt god cubansk middag. Klockan är nu 22:30 och jag haft faktiskt blivit lite jetleggad. Trodde inte alls att det skulle bli så då vi kom fram kvällstid igår och direkt kunde lägga oss att sova. Hoppas att det går till sen efter ytterligare en dag.

Dagens plan var att se oss omkring och få lite koll och jäklar vilken härlig dag vi haft. Såfort vi kom ut från hotellet möttes vi av strålande sol semesterkänslan infann sig direkt. Bara ett stenkast från hotellet ligger stranden och vårt hotell, The Julia, ligger nästan längst söderut på South Beach så vi bestämde oss för att börja med en lång promenad längs vattnet och det var så jäkla nice.

 Kolla bara vad fint det är precis utanför hotellet! 
Jag älskar verkligen att ta bilder med min riktiga kamera för det blir så himla stor skillnad och bilderna blir hundra gånger bättre och finare. Ännu finare när dom är lite redigerade, lägger ju oftast ut bilderna helt oredigerade. 
 

Efter en bra bit längs strandpromenaden bestämde vi oss för att stanna och ta ett dopp. Idag var det gul flagga vilket innebar att det var ganska höga vågor och medelstarka strömmar. Det var också uppsatt en lila flagga som betydde "dangerous marine life" och när jag frågade om vad som var farligt fick vi som svar "jellyfish". Därför blev det bara ett snabbdopp som ändå var väldigt härligt. Det blir säkert lite mer bad imorgon då vi tänker ha med oss handukar och kanske en bra bok.

Det här är vad vi åt till lucnh och det var faktiskt väldigt gott och väldigt dyrt. 

Efter lunchen gick vi omkring lite på Lincon Road där det fanns en hel del butiker.Vi kikade i ett par stycken men det blev inga köp den här gången.

 När vi var påväg till hotellet bestämde vi oss för att lägga oss en stund på stranden och där låg vi tills solen nästan gick ner. Så himla mysigt!
Till middag blev det som sagt cubansk och jag beställde in en skaldjursgryta som var riktigt god. Oskar tog en kycklingfile som också var riktigt god. 

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen lägga mig och sova. Det blir spännande att se vad morgondagen har att erbjuda.😁