Izabelle Nilsson

Nu drar vi till....
... BERLIN!!

Oskar och jag sitter just nu på planet påväg mot Berlin med ett glas vin och väntar på att få landa om sisådär 30 minuter. Det har blivit en lång dag trots att Berlin ligger relativt nära och flygtiderna inte alls är långa.
Vi åkte från Älvsbyn vid 12 och kommer vara framme på hotellet kring 22-23. Så det blir ju nästan tolv timmar. Det är alltid lite klurigt att få planet från Luleå och det från Stockholm att passa bra utan att behöva vänta för länge. \r
\r
Vi ska stanna till på söndag förmiddag och jag ser verkligen fram emot en helg med god mat, sevärdheter och en massa mys. Det är första gången för oss båda och vi har fått en hel del tips från nära och kära som varit här. För mig känns det viktigast att bara få göra det som vi känner för och inte stressa. 
\r
Tänker att jag uppdaterar med bilder och text efter resan. Brukar ofta kunna skriva ett par rader på kvällen men det tar alltid ett tag att ladda upp allt på blogg.se så då gör jag hellre det lite senare.


Vi fick skåda en riktigt fin solnedgång som såklart var omöjlig att få på bild. 
Vi beställer nästan alltid in lite vin eller en drink när vi ska iväg på semester. Det känns alltid lite lyxigt 🍷 


UPDATE:
Nu är det ett tag sen vi kom fram på hotellet och det blev väldigt lyckat då vi blev uppgraderade till ett större rum helt utan kostnad. 
Älskar att rummet är större än min lägenhet haha 😂