Izabelle Nilsson

POOLHÄNG
2 mars 
Imorse vaknade vi rätt tidigt och låg och chillade en stund på rummet innan vi sen gick upp och käkade frukost med dom andra. Vi hade redan under gårdagen bestämt att vi skulle gå till strand som låg rätt nära huset. Stranden var helt okej, inget utöver det vanliga när man har fått se så otroligt många fina stränder under resans gång. Det fanns solstolar som vi lånade och det var faktiskt riktigt skönt att ligga på en sån efter alla dagar på sanden. Vattnet var varmt och skönt men efter ett stund tror jag att jag såg en ganska "stor" (10 cm) manet och precis efter det fångade vi en superliten i Oskars cyklop. Efter det var jag inte längre så sugen på att bada, blir så nojig och rädd att jag ska bli bränd. 

Så så liten och svår att fånga på bild. 🦑 

Innan vi gick tillbaka till huset käkade vi lunch på ett ställe som hade riktigt god mat. Jag beställde in en papayasallad och friterad kyckling som var såå god. Nästan det godaste under hela resan.


Kycklingen var så krispig och god 😍Prommis påväg tillbaka. 

Resten av dagen hängde vi på deras uteplats och badade i poolen och bara njöt. Jag och Oskar gick och köpte lite cider som vi sen drack tillsammans med dom andra. Jag tycker det ser så  himla härligt ut med poolbilder ☀ 

När det hade hunnit bli mörkt och ganska sent kom Oskars syskonsson och frågade när vi skulle käka. Så efter det gick vi och fixade oss och begav oss mot ett BBQ-ställe. Vi hade väldigt trevligt och åt goda hamburgare, drack lite mojitos och pratade. Jag är så glad att vi bestämde oss för att åka hit en sväng för vi har verkligen haft jättetrevligt!