Izabelle Nilsson

MONKEY TRAIL 👉PAI PLONG BEACH
26 februari 
MĂ„ndagkvĂ€ll och vi sitter och tittar pĂ„ youtube. Dagen har varit vĂ€ldigt bra, lugn och skön. Imorse steg vi upp lite tidigare för att packa vĂ€skan och hinna Ă€tit frukost innan vi sen skulle hoppa pĂ„ fĂ€rjan tillbaka till Ao Nang. Den hĂ€r gĂ„ngen var det en annan mycket hĂ€rligare fĂ€rja. Det fanns typ ett soldĂ€ck dĂ€r vi lĂ„g och lyssnade pĂ„ musik och halvsov hela resan.

I Ao Nang hade vi bokat ett lite dyrare hotell och det var det verkligen vÀrt. SÄ himla fint stÀlle, vi bor pÄ 5:e vÄningen med utsikt mot klipporna och havet. Rummet Àr dessutom hur fint och frÀscht som helst. KÀnns nÀstan inte som att vi Àr i Thailand lÀngre haha.

Eftersom vi kom fram ganska sent hit tÀnkte vi först bara bada i hotellets pool och chilla dÀr fram till eftermiddagen. Men efter ett dopp dÀr kÀnde jag direkt att jag ville till havet dÀr det alltid Àr sÄ mycket hÀrligare. Det blev ingen lÄng tur idag men vi ville ÀndÄ se nÄgot nytt sÄ vi gick till en strand bredvid Ao Nang beach. Pai Plong Beach som vi var tvungna att gÄ en stig genom skogen för att nÄ. Monkey trail heter stigen och det Àr en kortare stig över en mindre berg. Riktigt jobbigt men ocksÄ skönt för benen.
Stranden var vÀl inget speciellt, det var rÀtt sÄ grumligt vatten och ingen speciell sand. Men der var mysigt med en liten promenad.
Fin utsikt över poolen och bergen 👍
Bergen Ă€r sĂ„ coola och mĂ€ktiga hĂ€r! 

IkvĂ€ll har vi bara chillat pĂ„ rummet innan vi sen gick ivĂ€g för att Ă€ta pĂ„ Jenna's restaurant. SjĂ€lva stĂ€llet var riktigt mysigt med lugn livemusik och trevliga servitörer. Menyn innehöll bĂ„de vĂ€sterlĂ€ndsk och thailĂ€ndsk mat, bĂ„de "vanliga" rĂ€tter och tapas. Jag bestĂ€llde bara in tapas och blev vĂ€ldigt positivt överraskad dĂ„ allt smakade riktigt bra. Föll för en rĂ€tt med sidflĂ€sk  granatĂ€pple, sallad och goda kryddor. SĂ„Ă„ gott! Oskar bestĂ€llde in pasta carbonara och var ocksĂ„ vĂ€ldigt nöjd.
Massor med mat och jag bestĂ€llde in Ă€nnu mer sen haha 😂 

NÀr vi var mÀtta och belÄtna gick vi och köpte ice cream rolls som vi sen kÀkade pÄ hotellet framför lite videor.
BĂ€sta glassen med nutella och oreo 😍

Imorgon fĂ„r vi se vad som hĂ€nder, vi lĂ€r nog Ă„ka ivĂ€g till nĂ„gon fin strand. Blir spĂ€nnande att se vilken det blir 😀