Izabelle Nilsson

LAEM MAE PHIM
1 mars 
Heej på er! Vi bestämde oss för att åka tidigt på morgonen istället och efter ungefär sju timmar flyg + bil kom vi äntligen fram till Laem Mae Phim och Oskars familj. 

Hungriga och glada över att träffa alla gick vi nästan direkt till en restaurang i närheten av  där dom bor och käkade lite lunch. Jag beställde in två av mina favoriter Laab med kyckling och papayadallad, riktigt goda båda två. Där satt vi sen ett par timmar och surrade och njöt av utsikten över havet. 
❤️

Efter lunchen gick dom andra hem och jag och Oskar tog en promenad och kollade runt lite. Vi var ju här förra året men då bodde vi på andra sidan och hann inte se särskilt mycket av stället. 

Oskars familj har hyrt ett jättefint stort hus på Cape Mae Phim där vi sen hängde under dagen. Vi fick ett eget privat rum med egen toalett som var jättefint och låg längst ner. På våningen över låg kök, tv-rum och ett par sovrum. Här var också uteplatsen som var det absolut bästa. En stor pool med utsikt över havet, solsängar och ett bord där det gick att sitta och käka. På övervåningen låg det fler sovrum och en balkong med ännu finare utsikt 👍


Såå fint hus!

Till middag var vi och käkade på Tequila sunrise, en helt ok restaurang med rätt mycket svensk och västerländsk mat. Inget av det jag beställde var speciellt gott men det var väldigt trevligt ändå. 😃
Det finns så många goda cidrar här och den med grönt äpple är min absoluta favorit 😍

När vi kom tillbaka till huset satt vi några stycken och spelade Uno och bara njöt av tillvaron. 😁