Izabelle Nilsson

Mot Thailand
Nu är det nära! 1,5 timme kvar tills planet lyfter och vi är påväg till värmen. Det ska bli så otroligt skönt med semester, värme och sol. Såå efterlängtat och välbehövligt.

Vi kom hit till Arlanda vid 8 imorse och har sedan dess mest tagit det lugnt. Men för att inte bli alltför uttråkade har vi suttit och bokat och kikat på lite hotell. Vi hade faktiskt bara bokat flygstol fram tills nyss och det har känts väldigt spännande att inte riktigt veta vart det skulle bära av.
Nu har vi i alla fall bestämt oss för att åka till provinsen Krabi och besöka lite ställen där. Jag och Sofie var ju där förra året och det var så vackert och härligt. Det ska bli så kul att få visa Oskar allt fint och förhoppningsvis se lite nya ställen också.

Men innan dess väntar nu en 10 timmars lång flygresa och sen ett par timmar till innan vi är framme i Krabi. Vi har laddat upp med serier, poddar och ljudböcker så vi ska nog ta oss igenom det. Vi måste också försöka få oss lite sömn då planet är framme 06:00 Thailand tid och 00:00 svensk tid. Söndagkväll lär vi nog vara rätt slitna men det kommer det vara värt.

Vi hörs igen när jag är framme i värmen ✌️ 
Så fin soluppgång när vi flög hit från Luleå. 

😋