Izabelle Nilsson

Ny lägenhet och mina nyårsplaner
Återigen riktigt längesen jag bloggade. Har inte alls haft någon motivation dom senaste månaderna och hoppas verkligen att motivationen ska infinna sig nu 2019. 
 
Näst sista dagen på året idag och just nu sitter jag i min och Oskars nya lägenhet. Det är en vecka sedan vi fick dom efterlängtade nycklarna och nu börjar det se ut som ett hem. När jag tänker tillbaka på 2018 så är det här det absolut bästa som hänt i år. Så många dagar jag vaknat upp med lite ont i ryggen efter att ha sovit i bäddsoffan och längtat efter en större lägenhet med möjlighet till en stor säng. Ett riktigt kök där man vill laga mat och vill bjuda in på middag. Mer än några få kvadratmeter att kunna röra sig på. 
När jag i förrgår lämnade in nyckeln till min lilla lägenhet blev jag lite vemodig och trodde att jag skulle sakna den. Men nu bara två dagar senare så känns allting så himla bra och jag är så lyckligt lottad som får flyatta ihop med världens bästa kille 😍 Lägenheten som vi fått flytta in i är en stor 3:a som faktiskt är dubbelt så stor som den gamla. Den ligger bara 150 meter från den gamla och ligger väldigt lägligt både nära jobbet, familj och byn. Nära till eljusspåret och badplatser. Dessutom är den väligt fräsch då vi har fått nytt golv, nya tapeter och nya köksluckor Jag kanske tar lite bilder senare. Just nu har vi bara mobilinternet så det blir inga bilder i detta inlägg. 
 
Året som gått har haft både sina upp- och nedgångar, främst det sistnämda. Jag har fått besöka flera nya länder och platser och hoppas på minst lika många 2019. Jag har umgåtts mycket med mina vänner och min familj. Ätit massor med gott och faktiskt tränat mer än förra året. 
Jag är verkligen nyfiken på vad 2019 kommer att erbjuda mig för roligheter och ser fram emot början då vi faktiskt åker iväg på semester i hela fyra veckor. Det ska bli alldeles underbart med sol, värme, semester och god mat. 
 
Självaste nyårsafron kommer vi att spendera med Tintin, Filip, Martina, Anders, My och Victoria. Vi ska vara i mammas hus och laga trerätterns, spela spel, tända tomtebloss och faktiskt spela bingolotto (det blir första gången jag gör det på nyår). Jag som älskar att vara med familj och släkt tror det här kommer bli toppen 😀