Izabelle Nilsson

TACOS, NOLIA OCH SÖNDAGSFIX
Hejsan, då var den här helgen över och jag är tillbaka på jobbet med ett eftermiddagspass. Den här helgen hade jag sett fram emot ett tag då vi inte hade något inplanerat och bara skulle få ta det lugnt och vara hemma. Jag älskar verkligen att åka iväg och hitta på saker men nu kändes det som att vi inte varit hemma en hel helg på evigheter. 

Fredagen bjöd jag My på tacos och kvällen spenderades sedan framför tv:n väntades på Oskar som skulle komma hem från jobb.
Lördagen bestämde vi oss för att lämna byn och åka en sväng till Nolia i Piteå. Första gången för mig (vad jag kan komma ihåg hehe) och det var faktiskt ganska så roligt. Speciellt att kika på alla fina husvagnar och husbilar, nästan så jag blir lite sugen på att köpa mig en egen. Efter ett par timmar åkte vi till Oskars kompis en sväng och provade hans nya drönare som han olyckligtvis lyckades krascha. Men den verkade ändå ha klarat sig rätt bra 👍 På kvällen åt vi resterna från tacosen och tittade på film. 

Oskars nya vrålåk 😂
Söndagen sprang vi lite ärenden och gjorde fint i lägenheten. Jag planterade om mina blommor som jag tänkt göra i flera månader nu, plockade undan lite grejer jag rensat ut och fixade lite annat smått. Nu har det äntligen blivit lite svalare i lägenheten och det har faktiskt gått att göra mer än att bara sitta still 👌