Izabelle Nilsson

MIN HELG

Hej på er. Min helg har varit väldigt bra! I fredags grillade vi ett gäng hemma hos Oskar. Kyckling och potatisgratäng, såå gott. På kvällen spelade vi lite sällskapsspel och bara surrade. "Med andra ord" måste ju vara bland de roligaste spelet som finns. Skrattar lika mycket varje gång 😀👏


Lördagen hade vi planerat att åka och överraska min faster som fyller fyrtio idag. Vi hade bestämt att vi skulle kör mot Byske vid 14-tiden och min farmor skulle se till att hon var hemma. Där vid 11 skrev dock min farmor att hon inte fick tag på henne och vi började alla fundera på om hon kanske åkt iväg någonstans. Min farmor ringde och ringde och där vid 13 var vi även några fler som ringde och lämnade meddelanden där vi sa att vi var påväg. 
Jag hann nästan bli på dåligt humör (har haft pms hela helgen) och först vid kvart i två hörde hon av sig och sa att hon var hemma och hade legat och sovit hehe.

Väl där sjöng vi för henne, käkade lite smörgåstårta och mina små banoffeepajer som jag gjort. Vi hade riktigt trevligt och varje gång släkten träffas så känner att der här måste vi göra oftare. 

Mitt kusinbarn Noel, så sjukt gullig och charmig 😍

Söndag gick jag, pappa och My upp på hundberget. Jag tror aldrig jag varit upp dit i oktober och det var väldigt fint. Efter ett par foton och lite frisk luft åkte vi hem till mamma som bjöd på älgköttsoppa. Till efterrätt fick vi varma hjortron och glass. Så smarrigt. Jag var rätt seg hela söndagen och idag, tisdag, har jag haft feber hela morgonen. Förhoppningsvis blir jag frisk så snabbt som möjligt, gillar verkligen inte att vara hemma från jobbet.