Izabelle Nilsson

HOP ON HOP OFF

Heej på er. Vi har det så himla bra här borta och jag kommer nog inte uppdatera så frekvent som jag först tänkt. Jag skriver litegrann och sen får jag skriva lite mer ingående när jag kommer hem.

Igår var vi först och käkade på McDonalds innan vi sen köpte biljetter till Barcelonas hop on hop off bussar. Jag brukar inte vara så mycket för såna då det oftast är en turistfälla, men nu hade jag hört från flera och från nätet att det skulle vara värt det. För 29 euro fick vi åka en hel dag med två olika linjer och jag tycker definitivt att der var värt det. Vi såg massor med fina byggnader och nu fick vi en liten överblick över staden. Jag fick dessutom lära mig en hel del om staden då vi fick hörlurar på bussen och det fanns möjlighet att lyssna på en guide på sitt eget språk. ✌️

Det var nästan lite väl varmt att ha på sig jacka mitt på dagen ☀️

Bussarna startade från Placa de Catalunya och där fanns det ett stort torg med galet mycket duvor. Jag har nog aldrig sett så många duvor på samma ställe, lite coolt faktiskt. 

Här kommer lite bilder från bussturen, vi såg så mycket fint men det är ecmxtra svårt att fånga allt på bild från bussen. 

Lyxlunch på McDonalds 😂 Till middag blev det något mycket godare och lyxigare. Tänkte berätta mer om det sen 😁

Vi vakande för en liten stund sen och ska strax ut och käka lite frukost innan vi tänkte fara och titta på La Sagrada Familia 😎