Izabelle Nilsson

M I D S O M M A R

Heej på er, midsommarhelgen blev väldigt lyckad och vädret var på vår sida större delen av tiden. 

Vi kom fram till min mosters stuga rätt sent då både jag (mest jag) och Oskar var lite sega med packning och dylikt. När bilen var packad och klar såg det ut som att vi skulle vara borta minst en vecka hehe. Torsdagskvällen spenderades framför brasan med en cider i handen, grillad korv och trevligt sällskap. 

Första natten i tältet var helt okej, hade vi inte haft Oskars elektriska värmefilt hade vi nog blivit tvungna att gå in. Filten har en timer på 3  timmar så jag hann vakna en gång under natten av att det var svinkallt, men då var det bara att starta om den igen. 😁

Fredagsmorgon åkte vi hem för att hämta min väska med kläder som jag hade lyckats glömma. Vi passade också på att duscha och göra oss lite i ordning då det inte finns rinnande vatten i stugan. När vi kom tillbaka från byn hade mina släktingar dukat upp till sillunch med riktigt goda tillbehör. Jag tycker verkligen om när vi samlas så här många och gör roliga saker tillsammans. 
 
Under dagen spelade vi lite fotboll, chillade vid elden och bara umgicks. Några av oss bastade och badade, men jag avstod då jag visste att vi skulle sova ute och jag inte skulle hinna bli varm. På eftermiddagen promenerade vi iväg till en annan stuga där ett helt gäng hade förberett partytält, tipsrunda och knytkalas. Där åt vi riktigt god hemlagad mat och drack vin. 

Efter ett par timmar där drog hela vårt gäng tillbaka till min mosters stuga där festen fortsatte. Det var väldigt trevligt, men jag tog det rätt lugnt och var nästan nykter när vi sen gick och la oss. 

Andra natten i tältet var inte alls lika kall och jag sov inte med lika mycket kläder som innan. På morgonen packade vi ihop rätt snabbt och drog hem och chillade resten av dagen.