Izabelle Nilsson

izabelleaupair.blogg.se
Halloj! Sitter just för tillfället hemma hos mamma och ska alldeles strax gå och lägga mig i hennes mjuka säng. 
 
Det har hänt en hel del sen sist. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag förra året den här tiden planerade att åka som au pair till USA hösten 2013. Dock blev det aldrig av pga av en del orsaker. Nuär jag inne på samma spår igen och den här gången kommer det att bli av. 
 
För ungefär en månad sen började jag på en ny ansökan och i början av månaden blev den klar och jag var redo för matchning. Redan dagen efter hade jag blivit matchad med en familj och det kändes rikitgt overkligt eftersom det gick så himla fort.
Det blev aldrig något med den första familjen, men det gjorde ingenting. För när den matchningen hade släppt blev jag matchad med en ny familj. 
Efter att ha läst den nya matchningens ansökan fick jag en riktigt bra bild av dem och bara ett par timmar senare fick jag ett såå trevligt mail. 
Dagen efter skypade vi och jag var såå nervös. Samtalet gick över förväntan och jag klickade verkligen med alla i familjen. Sedan dess har jag pratat regelbudet med denna familj och igår tackade vi JA till varandra(!!). 
 
Så den 2 september kommer jag sitta på planet mot  USA och den 6 september kommer jag att få träffa min värdfamilj. Allt har verkligen gått fort!!
 
Nu när det faktiskt är på riktigt och jag bundit mig till programmet, vilket man gör när man tackat ja till en värdfamilj, har jag valt att skapa en ny blogg. En blogg som jag kommer att anväda ett tag framöver. Där kommer jag att skriva om förberedelser, tankar och senare om min vardag i USA. 
 
Ni som vill följa med på det äventyr som väntar mig får mer än gärna kika in på min nya blogg som ni hittar här.