Izabelle Nilsson

Skellefteå

Helgen i Skellefteå var riktigt bra. Den började med att vi tog bilen mot Skellefteå på lördagsmorgonen. Efter en två-timmars lång bilresa kom vi fram till stan och bestämde oss för att äta på krysset. Kanske inte den bästa idén eftersom vi var tvungna att vänta ute i regnet på maten, men helt okej var det ändå.

När vi hade ätit checkade vi in på hotellet som var betydligt finare än jag tänkt mig. Det var fina rum med väldigt sköna sängar och hotellet hade även en spa avdelning.

Efter ett tag på hotellet begav vi oss mot boda borg med höga förväntningar. Vi delade upp oss i två lag, tjejerna mot killarna och efter många roliga timmar så vann vi tjejer. Det kändes riktigt härligt och ett bra avslut på boda borg.

Senare under kvällen när vi hade hunnit tillbaka på hotellet och duschat och fixat oss litegrann tog vi taxi in till stan där vi skulle avnjuta en god middag. Vi åt på en lite finare restaurang på bryggargatan och jag måste säga att det var riktigt bra mat. Dryckerna till maten var kanske inte det godaste jag samkat, men annars var det mycket bra. Väldigt trevligt var det också.

 När vi ätit bestämde vi oss för att åka tillbaka till hotellet och supa till lite. Då visste vi inte om vi skulle ut på krogen eller om vi skulle stanna på hotellet. Det fick bli det sistnämnda och kvällen blev helt okej. Jag drack inte alls mycket medan mina kompisar drack rätt så mycket. Men jag hade roligt ändå.

Morgonen därpå började med en riktigt god hotellfrukost och sedan åkte vi ner till stan och kollade i lite olika butiker.

När vi skulle börja rulla mot Älvsbyn så släppte dom av mig hos min farmor där jag spenderade dagen och natten.

Helgen har med andra ord varit mycket bra och absolut något som jag snart vill göra om!

Jag lyckades såklart glömma min laddare på hotellet, så jag kan inte föra över bilder till datorn efetrsom den också har den fiktionen. När jag har fått tag på en ny laddare och lagt in de få bilder jag tog kan jag ladda upp dem. :)