Izabelle Nilsson

PARMIDDAG


För ungefär en vecka sen började jag planera en onsdagsmiddag som skulle ske hemma hos mig och igårkväll ägde den äntligen rum. Jag har varit så stressad och nervös över vad jag skulle laga i flera dagar. Jag har googlat, funderat och frågat mig runt efter något gott, lite lyxigare, men inte allt för avancerat. I måndags på jobbet frågade en så snäll kollega om jag ville ha en bit älgkött och berättade precis hur jag skulle göra för att få det riktigt gott. Jag sa ja och tisdag tog jag hem köttet och började förbereda allt och igår var jag så nervös att det inte skulle bli bra...

Det blev så himla bra, både köttet och efterrätten som bestod av pannacotta med hjortronsylt. Våra gäster, Rebecka och Erik, verkade tycka om det och det kändes så bra. När vi hade käkat middag spelade vi yatzy och jag blev så fnittrig. Jag tror att der var all nervositet som släppte och tillfredsställelsen som gjorde att jag nästan kände mig full haha. Hela kvällen blev väldigt lyckad och jag tycker det är så roligt att hitta på såna här saker och vi har alltid så roligt med Rebecka och Erik 😃

Förberedelserna och slutresultatet. Köttet tillagades i en stekpåse tillsammans med både morötter och champinjoner 😋

Hahah vi satt och skrattade så mycket åt alla roliga bilder vi lyckades ta 😂😂