Izabelle Nilsson

Utflykt + bilder

Heej på er! Idag kände jag att jag inte ville ha en till pooldag, jag blir så lätt uttråkad av att bara ligga på en solstol och endast ha en pool att bada i. Jag vill vars i havet! Så därför bokade jag en utflykt som skulle innehålla både snorkling vid Koh Kradans stränder och en titt på Emerald Cave. 

Det blev bara jag som åkte iväg och det gick hur bra som helst. Det var jättefint utanför koh kradan och jag såg så många fina fiskar, till och med lilla Nemo.  Det var jag och mina två  thailändska guider och en av killarna var med och dök hela tiden. Han simmade ner till botten flera gången och tog upp olika havsgrejer och visade mig. Riktigt kul, men jag vågade inte hålla i något haha

Efter några timmar under vatten drog vi tillbaka till Koh Mook för att kika på grottan. Vägen till grottan, som var cirka 70-100 meter lång var kolsvart hela vägen och faktiskt ganska läskigt. Tur var väl att vi hade med oss pannlampor. Bra med förberedda thailändare. När vi kom in till själva grottan/stranden var det verkligen jättefint. Den var väldigt liten och tittade man uppåt såg det ut som att vi var i en vulkan.  Det var bara vi och kanske 5 personer till så vi kom dit under en bra tidpunkt. 

Precis när vi hade kommit tillbaka till båten började det spöregna, men då var vi redan påväg tillbaka till hotellet så det gjorde inte så mycket. 

Jag är verkligen glad att jag åkte iväg för imorgon är det dags att bege sig mot Koh Lipe.

Tycker sjöstjärnan som mer ser ut som en sten var så cool 😃

Påväg in 

Den otroligt mörka gången som vi ändå lyckades lysa upp litegrann med våran pannlampa 

Såhär såg det ut när jag tittade rakt upp, som en krater 😊

Grottöppningen från andra sidan.