Izabelle Nilsson

Shy Bar

Idag har vi verkligen inte gjort någonting vettigt. När vi klivit upp och gått till bästa Bloom bar, beställt mat och kaffe satt vi där i flera timmar. Det har nämligen varit molnigt hela långa dagen. Men det var trevligt att sitta på Bloom bar, vi har pratat om allt mellan himmel och jord, fått lite perspektiv på livet och kommit fram till förtillfället livsviktiga beslut. Så härligt det är att få resa med sin bästa kompis. Nu missar vi liksom ingenting i varandras liv. 

Innan vi gick tillbaka till hotellet gick vi en sväng längs Pattaya beach och njöt av den friska havsbrisen och bad till vädergudarna om mer sol. Vi hann också kolla upp varifrån vår båt till Langkawi avgår. När vi sen kom tillbaka till hotellet öppnade sig himlen och släppte ner tonvis med regn, tur att vi redan var inne vid det laget. 

Ikväll åt vi middag på Shybar, ett ställe vi åt på första dagen vi kom hit. Jag beställde friterad kyckling som var fylld med skinka och ost, till det var det pommes och bea. Kycklingen var supergod och smakade som chicken nuggets. Det enda som saknades var lite originaldressing från Max haha. 

Nu är klockan snart 01 här och jag ska börja göra mig klar för sängen. Vi hörs imorgon.