Izabelle Nilsson

Mali Resort Pattaya Beach

Åh vilken härlig dag vi har haft idag! När vi packat ihop våra grejer och kommit ut från hotellet var det strålande sol och klarblå himmel. Äntligen! Innan vi skyndade mot vårat nya hotell hann vi äta lite frukost på Bloom bar, haha. Jag kommer verkligen sakna det stället när vi åker härifrån, maten är verkligen hur god som helst!   

Vårt nya hotell, Mali resort, ligger längst bort på pattaya beach och här är vattnet och sanden ännu finare. Vi blev mottagna av hotellpersonalen på bästa sätt och erbjöds välkomstdrink och kaffe. Rummet var inte riktigt klart eftersom vi kom rätt tidigt, men dom tog våra väskor och vi kunde direkt gå ner och lägga oss på stranden. Där låg vi sen ett par timmar och kände att "det här är livet". 

Vår bungalow är superfin och har riktigt sköna sängar. Vi har redan hunnit provsova en stund nu på eftermiddagen. Den här resorten verkar vara så himla mysig och jag är glad att vi bokade ett par dagar här. 

Nu ska vi snart gå och käka på en italiensk restaurang som vi såg låg bredvid resorten. Jag ska försöka ladda upp lite bilder men personalen sa att internet kunde vara lite svajig här, så vi får se hur det går. Hade!