Izabelle Nilsson

MOT NYKVARN

I tisdags bokade jag och My en resa till Nykvarn och nu sitter vi i tåget påväg dit. Vi ska och hälsa på Myrans pappa och blir där över helgen. Vi längtar massor, för nu var det alldeles för längesen vi träffades. Jag tror det är två eller tre år sen sist för mig, så det är verkligen på tiden. Det ska dessutom bli kul att få se en ny plats, har aldrig varit i Nykvarn förut :) 

Vi kommer sova över en natt och sen bege oss hemåt igen, så vi kommer ha ungefär 1,5 dag med honom. Vi har inget speciellt planerat så vi får se vad helgen bjuder på. Kameran är med så hoppas på några fina bilder. :) 

Haha älskar alla snapfilter 😂

Weekend i Umeå

Jag har varit ledig hela helgen och i fredags efter jobbet drog jag och Oskar till Umeå för att spendera helgen med Alex, Viktor, Jennifer och Jocke. Jag och Oskar sov hemma hos Alex och Jennifer och Jocke i Jennifers nya lägenhet. 

På fredagen spelade vi spel, drack vin och bara umgicks. Lördagen sov vi ut ordentligt innan vi gick ner på stan för lite shopping och fika. Jag hittade lite småsaker, bland annat lite kläder till en disneyfest jag snart ska gå på. 
Under eftermiddagen drog jag och Oskar ut en sväng med enhjulingarna. Jag ville så gärna visa honom runt och det är så roligt att åka på "nya" ställen. Vi åkte även en sväng till ålidhem  och kollade på Jennifers nya lägenhet. 

På kvällen var vi och käkade på pinchos och det var helt klart helgens höjdpunkt. Supergod och billig tapas som beställdes via en app i telefonen. Jag åt 5 st varmrätter, 1 efterrätt och drack en drink. Allt var verkligen jättegott och jag är så glad att alla ville gå dit. 

På söndagen hade vi tänkt besöka Nolia, men då vädret inte var på vår sida drog vi istället till Ikea och Avion. Där fick vi med oss lite småsaker innan vi sen började köra hemåt. I Skellefteå stannade vi en sväng och hälsade på min faster, riktigt trevligt. 

Jag får alltid så mycket ny energi när jag är och gör något utöver det vanliga. Att åka till Umeå är alltid lika kul och det är så härligt att alla vi 6 har så roligt tillsammans ❤️

Café Stations mycket goda chokladboll, helt klart Umeås bästa 👌