Izabelle Nilsson

8 September
Måndag imorgon,  känns det som.  Har varit ledig i två dagar nu och imorgon är det tillbaka till rutiner igen.  Det är så skönt att vara ledig mitt i veckan, det känns alltid som att jag hinner med fler saker och samtidigt blir utvilad på ett annat sätt. Att det bara blir 3 arbetsdagar den här veckan känns också toppen!  
Rackberget
Halloj, I lördags var som sagt jag och Jennifer upp till rackberget,  Elin kunde tråkigt nog inte följa. Allting tog cirka tre timmar och vi hade jättetrevligt,  det är så roligt att för en gång skull hitta på lite saker.  Förhoppningsvis hinner vi gå upp en sväng till innan det blir alltför kallt. 
Middagsbjudning
Godmorgon alla fina!  Igårkväll hade jag middagsbjudning hemma hos mig med Jennifer och Elin.  Kvällen blev riktigt lyckad och jag bjöd på en höstig vegetarisk gryta till varmrätt och raw brownies till efterrätt.  Jag tyckte allt var jättegott och det verkade även mina gäster tycka.    
Efter maten satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och det så trevligt.  Det här är definitivt något vi kommer göra om igen.  

Idag ska jag, Jennifer och förhoppningsvis Elin gå upp på rackberget. Vi ska ta med macksäck och göra upp eld där uppe. Jag vet inte exakt hur lång tid det tar,  men jag tror det blir en lagom vandring.