Izabelle Nilsson

Skellefteå

Helgen i Skellefteå var riktigt bra. Den började med att vi tog bilen mot Skellefteå på lördagsmorgonen. Efter en två-timmars lång bilresa kom vi fram till stan och bestämde oss för att äta på krysset. Kanske inte den bästa idén eftersom vi var tvungna att vänta ute i regnet på maten, men helt okej var det ändå.

När vi hade ätit checkade vi in på hotellet som var betydligt finare än jag tänkt mig. Det var fina rum med väldigt sköna sängar och hotellet hade även en spa avdelning.

Efter ett tag på hotellet begav vi oss mot boda borg med höga förväntningar. Vi delade upp oss i två lag, tjejerna mot killarna och efter många roliga timmar så vann vi tjejer. Det kändes riktigt härligt och ett bra avslut på boda borg.

Senare under kvällen när vi hade hunnit tillbaka på hotellet och duschat och fixat oss litegrann tog vi taxi in till stan där vi skulle avnjuta en god middag. Vi åt på en lite finare restaurang på bryggargatan och jag måste säga att det var riktigt bra mat. Dryckerna till maten var kanske inte det godaste jag samkat, men annars var det mycket bra. Väldigt trevligt var det också.

 När vi ätit bestämde vi oss för att åka tillbaka till hotellet och supa till lite. Då visste vi inte om vi skulle ut på krogen eller om vi skulle stanna på hotellet. Det fick bli det sistnämnda och kvällen blev helt okej. Jag drack inte alls mycket medan mina kompisar drack rätt så mycket. Men jag hade roligt ändå.

Morgonen därpå började med en riktigt god hotellfrukost och sedan åkte vi ner till stan och kollade i lite olika butiker.

När vi skulle börja rulla mot Älvsbyn så släppte dom av mig hos min farmor där jag spenderade dagen och natten.

Helgen har med andra ord varit mycket bra och absolut något som jag snart vill göra om!

Jag lyckades såklart glömma min laddare på hotellet, så jag kan inte föra över bilder till datorn efetrsom den också har den fiktionen. När jag har fått tag på en ny laddare och lagt in de få bilder jag tog kan jag ladda upp dem. :)

Helgens planer

Jag sitter just nu på jobbet och tittar ut genom fönstret på snön som faller tungt. Det är faktiskt första riktiga snön här i Älvsbyn och det gör ingenting att den kommer. Den har ju ändå varit ganska sen i år och jag har hellre snö än slask och is som det har varit ett par dagar nu.

I veckan har jag inte gjort särskilt mycket, mest bara tagit det lugnt och jobbat.  My hjälpte mig att städa i onsdags och sov sedan över. Vi gjorde lite fruktsallad och tittade sen på film. Det var riktigt mysigt och hon får gärna komma och sova över mer.

 

Imorgon ska jag, Sofie och några till åka iväg till Skellefteå där vi ska bo på hotell och gå på Boda Borg. Sofie fyllde som sagt år i måndags och det här gör vi lite för att fira henne. Det ska bli riktigt kul att hitta på något lite mer ovanligt och ta sig iväg lite.

Först visste jag inte om jag skulle kunna följa eftersom jag egentligen skulle jobba på söndag, men då har jag bytt bort det passet och jobbar istället idag.

 

Hoppas att ni får en bra helg!

Sist jag var i Skellefteå så var det med Rebecka :)
 
21 Oktober
Hejsan, ligger just nu hemma hos mamma i Tintins säng. Bestämde mig för att sova hos mamma inatt eftersom det är så stökigt i lägenheten efter helgens besök. 
Det var riktigt kul att Alexandra var och hälsade på och jag fick en sjukt fin födelsedagspresent. Vi tog det rätt så lugnt under fredagen och mös bara på i lägenheten. Lördagen försökte vi sova ut lite och under dagen gick vi på byn och var och fikade en sväng. Kvällen bjöd sedan på lite roliga festligheter, men inte alls särskilt rolig bakfylla dagen därpå.. 
 
Idag fyller Sofie år så jag gick dit direkt efter jobbet och fikade lite tårtor, både smörgåstårta och marängtårta. Inte helt fel :)