Izabelle Nilsson

I´m alive.
Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag har typ inte haft något att skriva. Jag har istället passat på att vara ute så mycket som möjligt, för det har varit sjukt fint väder enda sen jag kom hem från Malmö. Juste, jag har ju inte visat resten av bilderna, men det kommer så småningom. 
 
Sen jag sist skrev har jag och pappa hunnit ha Ronja och i söndags åkte jag till Älvsbyn. Idag ska jag hem härifrån och då ska min kompis Emma följa med. Det ska bli kul eftersom hon aldrig varit i Umeå tidigare. 
 
Estrella
Jag har precis kommit ur duschen och ska strax gå och lägga mig. Vill vara hyfsat utvilad till imorgon då jag har matte nationella. Provet pågår fram till lunch och efter det slutar jag och då tänkte jag dra ner på stan och fixa lite grejs. 
 
Idag har jag förresten varit och hämtat ut ett paket fyllt med godsaker. Jag hade nämligen kommit två på en säljartävling som pågick när jag jobbade med Estrella. Så nu har jag en hel kartong fylld med 18 chipspåsar av olika smaker som förhoppningsvis kommer räcka hela sommaren. 
Dag 27 - En bild jag tycker visar kärlek