izaaabelle

Sista mars

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag verkar det bli lika fint väder som tidigare så vi tar en dag i kanisbacken igen. Igår när vi var i Kanis var det sjukt mycket folk eftersom allting var gratis, så kön till liften var helt sjuk lång. Idag är det dock inte gratis så jag hoppas att det inte blir lika mycket folk. För idag vill jag nog mest bara åka i backen. :) 

Dag 14 - Min favoritfilm

Kategori: Allmänt

 
Jurassic park är min favoritfilm och jag har tyckt om den jättemycket ände sen jag var liten. Det är en sån här film som jag kan se hur många gånger som helst utan att bli less. 

Kanisbacken

Kategori: Allmänt

Hejsan idag har vi varit i backen hela dagen och det har varit hur skönt som helst. Vi har åkt i backen, det har varit slalomtävling, vi har grillar korv och bara myst på. Höjdpunkten enligt Ronja måste ha varit godisregnet :)
 

Dag 13 - bästa låtarna

Kategori: Allmänt

De här är som jag kom att tänka på just nu. 
 

Kanisbacken

Kategori: Allmänt

Hejsan, imorse åkte jag, pappa och Ronja som sagt till Älvsbyn. Vi kom fram hit vid 13-tiden och åkte direkt till backen och där har vi varit fram till nu. Det är så sjukt fint väder ute och jag hoppas det håller i sig hela veckan. 

Dag 12 - Vad jag gör på min fritid

Kategori: Allmänt

Det här är väl det jag mest gör på min fritid:
- Umgås med kompisar så mycket jag hinner
- Tränar
- Pluggar & tänker att jag borde plugga
- Läser böcker 
 

Bra början på lovet

Kategori: Allmänt

Jag har haft lite smått panik hela kvällen och inte vetat vad jag ska gör. För min dator gick inte att ladda och jag visste inte om det var datorn eller laddaren. Hade det varit laddaren hade det blivit kaos för mig och mitt projektarbete. Men som tur var så är det laddaren som har gått sönder och jag har fått låna en laddare av Matilda. Räddaren i nöden. 

Skärtorsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag har vaknat för en liten stund sen och börjat ta tag i lite saker jag har att göra idag. Igår fick jag mitt efterlängtade påsklov och det ska bli så skönt att vara ledig. Dock kommer jag inte vara helt ledig från skolarbete eftersom jag måste skriva en hel del på projektarbetet. Men det ska bli så skönt att inte behöva stiga upp och gå till skolan på typ 10 dagar. 
 
Idag ska jag förbereda en del saker inför imorgon då jag, pappa och Ronja åker till Älvsbyn. Det ska bli skönt att komma dit och spendera lovet där. 
 

Skellefteå

Kategori: Allmänt

Här kommer några av bilderna från Skellefteå. Jag hade väldigt roligt där borta och det var kul att träffa lite släkt och vänner. 
Emmas otroligt söta son Milton! 
Emma
På lördagen så fixade vi lite fina naglar eftersom vi skulle gå ut senare under kvällen. 
Rebeckas snygga naglar! 
Maggan
Under kvällen så spelade vi ett ganska roligt spel, alias tror jag det hette om jag inte minns fel. Sen när vi skulle gå ut så valde jag att stanna hemma, för jag mådde inge bra. 
 
Men annars så var det väldigt kul och det här är någonting vi borde göra oftare. :)
 

Dag 11 - bästa minnet

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt vilket minne som är mitt bästa minne, har många fina minnen. Det här är iaf ett av många bra minnen:
 
När jag gick i typ 8:an var jag, Jennifer, Sofie, Adina och Liv och åt i matsalen. När vi satt och pratade så kom vi in på något där jag inte höll med de andra och jag blev irriterad för att dom skrattade åt mig. Så jag gick tillbaka till skolan själv och ställde mig vid räcket till trappen. Efter en stund kom Sofie och Liv tillbaka och jag låtsades gråta, men började istället skratta. Jag tror att Sofie och Liv först trodde mig, men jag visade ganska snabbt att jag inte var seriös. 
Vi bestämde oss för att  lura Jennifer och Adina när de skulle komma tillbaka från matsalen. Så när det väl kom tillbaka hade jag ställt mig i ett hörn med ansiktet vänt mot väggen. Sofie och Liv skyndade fram till Jennifer och Adina och sa att jag var jätteledsen. När dom kom fram till mig låtsades jag först gråta, men det övergick fort i skratt som också lät som gråt. Jennifer och Adina blev nog ganska chockade och försökte trösta mig samtidigt som både Sofie och Liv stod och asgarvade. Adina och Jennifer blev typ arga på Sofie och Liv för att dom stod där och skrattade. Jag kunde inte heller sluta skratta och det var så himla roligt. 
Efter några minuter vände jag mig om och det var så roligt när jag fick se Adina och Jennifers miner när det fattade jag att jag skojjade. Jennifer och Adina tyckte nog inte alls att det var kul, haha. 
 
Det här är verkligen ett sjukt roligt minne som jag fortfarande skrattar åt. 

Påväg hem

Kategori: Allmänt

Heej bloggen! För en liten stund sedan lämnade jag Skellefteå och är nu påväg hem, jag har haft en väldigt roligt helg och det har varit kul att umgås lite med mina fina kusiner! Tänkte att jag skulle berätta lite mer när jag har hunnit ladda upp bilderna på datorn. 
 
För en gång skull ska jag försöka var lite effektiv på bussen och göra lite skolarbete och skriva lite på min au pair ansökan. Varje gång jag åker buss brukar jag tänka att jag ska vara effektiv och göra något vettigt, men när jga väl sitter på bussen slutar det oftast med att jag sover eller gör ingenting. 
En bild från i lördags som Emma tog. :)

New bag

Kategori: Allmänt

När jag var på HM förra veckan så hittade jag den här fina väskan. Det tog ett tag innan jag köpte den för jag ville vara helt säker på att jag ville ha den och så ska jag ju egentligen försöka att inte shoppa så mycket. Nog för att det inte går så bra, men jag shoppar ändå mycket mindre än tidigare. 
 
Jag tycker iaf att den är riktigt fin och den kommer att få ersätta min nuvarande väska om ett tag. Den här väskan passar bättre till våren eller när jag byter till en mindre jacka. Axelremmen är inte så jättelång och den blir lite för kort att ha till dunjackan.
 

Dag 10 - Beskriv en valfri person

Kategori: Allmänt

Jag är så himla glad att jag träffade den här människan för hon är verkligen toppen och jag älskar att umgås med henne.
Jennifer är väldigt spontan och gillar inte att sitta inne och det resulterar ofta i att vi hittar på massa saker och gör en del som jag inte skulle göra med andra. Sen så är hon mycket modigare än mig och tar med mig på en del galna grejer, som i somras när vi var och klättrade i ett berg i Älvsbyn där det ligger typ en nedlagd militärbas. Det var kolsvart, högt och jätteläskigt och jag trodde seriöst jag skulle ramla och dö, haha.
 
Samtidigt så är hon också en väldigt bra lyssnare och finns alltid där när jag behöver prata. Hon är också rolig, glad, smart, påhittig, aktiv, kreativ och så mycket mer. Hon är så bra och betyder så otroligt mycket för mig! 
 
Även fast jag inte pratar eller träffar henne varje dag så vet jag ändå vart jag har henne och jag vill aldrig förlora henne. Det är med henne jag vill resa och hitta på massor med andra roliga saker :D <3
<3<3

Dag 9 - Min framtid

Kategori: Allmänt

Jag ser fram emot framtiden ganska mycket samtidigt som jag tycker det är väldigt läskigt också. Inom en snar framtid hoppas jag att jag kommer komma iväg till USA och jobba som Au pair. Det ska bli så sjukt roligt och jag längtar verkligen jättemycket! Jag hoppas komma iväg till hösten och jag har börjat arbeta på min ansökan och ska försöka bli klar med den nu i Mars. 
Efter att jag varit i USA vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag och Jennifer har pratat om att åka och resa i Australien ett par veckor, men jag vet inte hur det blir och det är ju fortfarande väldigt länge kvar så det kan ju hinna ändras. 
Det jag vet just nu är att jag vill resa väldigt mycket i framtiden och hinna uppleva och få mycket erfarenhet innan jag pluggar vidare. 
 
I nuläget skulle jag vilja bli läkare eller psykolog, men det är inte säkert att jag fortfarande vill bli det efter att jag har rest och fått lite mer livserfarenheter. Därför känns det som ett bra val att resa och uppleva världen innan jag pluggar vidare. 

Friday :)

Kategori: Allmänt

Det blev lite ändrade planer och jag är fortfarande hemma. Jag ringde till farmor precis innan jag skulle gå till bussen igår, och vilket tur att jag gjorde det för hon var inte hemma. Hon var i Haparanda och hade missat bussen hem och skulle komma hem först idag. Så nu ska jag på en liten stund ta bussen till Skellefteå och jag kommer börja jobba direkt jag kommer fram. 
Senare idag kommer jag att åka till mi kusin Emma tillsammans med Rebecka och Maggan och där kommer jag stanna hela helgen. :) 

Dag 8 - En gammal bild på mig och en text till

Kategori: Allmänt

Jag har inte så jättemånga gamla bilder på datorn, men det här är en från Lanzarote. Där var jag på en stenig strad där det blåste så hårt att det blåste sten på mig. Haha. 

Toooorsdag

Kategori: Allmänt

Heeeeej allihopa! Idag åker jag som sagt till Skellefteå och det ska bli riktigt kul. Bussen går på ungefär 2 timmar, så innan det ska jag duscha, plugga lite och sedan förinställa ett par inlägg. Så nu ska jag gå och duscha så jag hinner med allt. Hoppas ni får en bra torsdag! 
 

Dag 7 - Min skola

Kategori: Allmänt

När jag visste att jag ville flytta till Umeå och gå skola där så bestämde jag mig för att gå på en mindre skola eftersom högstadiet i Älvsbyn inte är särskilt stor. Därför fick det bli Minerva, den var både liten och låg ganska nära där jag skulle bo. När jag väl började skolan fick jag veta två till positiva saker som jag inte haft en aning om. Det var att vi skulle få gymkort på IKSU och att vi skulle få Mac datorer. Då kände jag att jag verkligen hade valt rätt och så känner jag fortfarande.
 
Jag gillar min skola. Det är bra lärare och jag trivs bra där. Om jag hade fått välja om så hade jag inte gjort det.  En sak som jag däremot tycker är lite synd är att det inte finns så många kurser att välja mellan. Jag hade jättegärna velat gå både syslöjd och teater, men det finns inte på Minerva.. Men jag har försökt göra det bästa av det och jag ät glad att jag kunde lägga till Multimedia istället för den kursen är riktigt rolig. 
 

Ledig

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara utveckligssamtal på skolan så jag är typ "ledig". Jag vaknade vid nio tiden och fram till nu har jag bara legat i sängen och suttit vid datorn och även hunnit skriva en hel del på samhällsen. Nu har jag skrivit ungefär halva och jag tänkte försöka skriva klart den tills imorgon. För imorgon åker jag till Skellefteå och stannar där hela helgen. På fredag ska jag jobba på coop forum och "dema" Estrellas nya ostbågar. Sen under helgen så ska jag vara med mina kusiner. :) 
 
Men nuska jag städa rummet och sen göra lite lunch. 
Bild från arkivet. 

Dag 6 - när jag är som lyckligast

Kategori: Allmänt

Såg att jag hade skrivit fel dag igår, skulle egentligen ha varit "när jag är som lyckligast" så jag kör på det idag istället.
Jag är lyckligast när jag umgås med mina kompisar, min familj och min släkt och det är något som jag säger ganska ofta till dem också. <3

Skottdrama i Älvbsyn

Kategori: Allmänt

Haha mamma bertättade nyss att det varit skottdrama i byn idag. Så jag läste lite om det och ingen varkar då ha blivit allvarlig skadad som tur är. Det är så typiskt att det ska hända just där.. Så är det alltid.

Dag 5 - 5 hissar & 5 dissar

Kategori: Allmänt

Måndag

Kategori: Allmänt

Heej, jag har hål just nu och sitter nere i entrén och tänkte försöka börja med lite skolarbete. Idag slutar jag klockan 16 och efter det ska jag iväg och träna med Alexandra och Matilda. Sen följer jag med hem till Alexandra och stannar där hela kvällen. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi lär väl hitta på något kul. :) 

Dag 4 - Min garderob

Kategori: Allmänt

Det här är min garderob och här hänger kläderna som jag inte använder så jätteofta samt mina underkläder och lite andra grejer. 
 
Sen så har jag också en klädhängare som står i rummet, där hänger lite finare kläder och de kläder som jag använder mest. 
 
 

Dag 3 - Min bakgrund

Kategori: Allmänt

Under min uppväxt har jag bott på ganska många ställen och jag tycker faktiskt att det har varit väldigt kul. Det har varit roligt att få bo på olika platser och träffa många nya människor. Dock så vet jag ju inte hur det hade varit att endast på en plats eftersom jag aldrig gjort det. 
 
Mina första 6 år bodde jag med min mamma och mina syskons pappa i Öjebyn. I början bodde jag också hos min pappa varannan vecka, men sen efter ett tag flyttade han från Piteå. Därifrån minns jag inte så jättemycket, men det är väl för att jag var ganska liten. 
 
När jag skulle börja 1:an så flyttade vi till Älvsbyn, där min mamma ursprungligen är ifrån. Där gick jag 1:an och 2:an. Medan jag bodde där så hann vi byta lägenhet ett par gånger. Egentligen vet jag inte varför vi gjorde det, men det kasnke var så att min mamma ledsnade eller nått.
 
 
När jag skulle börja 3:an så fick jag äntligen flytta till min pappa, jag hade verkligen längtat efter att få bo hos honom eftersom jag  alltid har varit så "pappig". Nu flyttade jag alltså till Åland som ligger i Finland. Jag tyckte det var väldigt coolt att bo på Åland. Där var sommaren betydligt längre och vintrarna inte alls lika kalla som i Piteå och Älvsbyn. Det var kul att prova bo i ett annat land och även kul att få lära mig finska i skolan. Jag har dock glömt bort nästan all finska nu och det är lite tråkigt..
 
När jag hade gått ut 5:an så ville min pappa flytta till Stockholm. Men det ville inte jag, jag tyckte att det verkade för stort under den tiden. Så jag valde att flytta tillbaka till mamma och Älvsbyn och där bodde jag sedan 4 år innan jag flyttade hit till Umeå. Om min pappa inte hade flyttat till Stockholm så hade jag nog inte flyttat till Älvsbyn igen. Fast jag är väldigt glad att det blev som det blev, för annars hade jag kanske aldrig träffat dom jag känner idag. 
(det fick bara bli en bild från Älvsbyn. )
 
När jag hade flyttat tillbaka till Älvsbyn visste jag inte riktigt vart jag skulle säga att jag kom ifrån. Jag brukade ibland säga Piteå, men det kändes inte riktigt rätt. Men idag när jag bor i Umeå så vet jag att jag kommer från Älvsbyn. Det är hemma för mig, även fast jag inte vill bo där i framtiden. Dock så kommer ändå de platser jag har bott på tidigare att betyda väldigt mycket för mig eftersom det är där många av mina fina minnen har skapats.  
 

På mina naglar

Kategori: Allmänt

Just nu har jag på mig ett lack som jag fått av Matilda i alla <3-dag present. Det är riktigt snyggt på naglarna och har en väldigt fin nyans. Passar perfekt som till vardags om man inte vill ha så färgstarka naglar. 
Lacket är från Depend, nummer 086.

On our way

Kategori: Allmänt

På en liten stund drar jag, pappa och Ronja till Holmsund och deras badhus. Där har dom ett lite mer barnvänligare badhus jämfört med Umeå. Det är faktiskt ganska kul där eftersom de har några rutschkanor och roligare bassänger. :)

Dag 2 - Mina föräldrar

Kategori: Allmänt

 
Min pappa Magnus som även är en av mina bästa vänner betyder otroligt mycket för mig. Vi har gjort väldigt mycket tillsammans och han har alltid haft en väldigt viktig roll i mitt liv. 
 
Jag är ensambarn hos pappa eftersom mina syskon har en annan pappa. Jag tror det har varit bra för mig att få ha honom för mig själv eftersom det har jag mig att växa och utvecklas som person. Det är även skönt att jag har fått prova på både hur det är att vara ensambarn och hur det är att ha en förälder med flera barn.
 
Jag tror inte att jag hade varit samma person om jag inte hade haft min pappa. Han har ganska stor inverkan på mitt liv och är även den person jag pratar med när jag vill ha ett gott råd. 
 
Min mamma Erika har självklart också betytt väldigt mycket för mig. Mamma och jag har däremot inte samma kompisrelation som jag och pappa har. Även fast vi inte har det så kan jag ändå prata om väldigt mycket med henne.
 
Ju äldre jag har blivit desto mer likheter har jag märk mellan mig själv och mamma och det är väl både bra och dåligt. Främst bra för att hon är en av de starkaste personer jag känner. Och jag är stolt över henne för jag vet att hon gått igenom många negativa saker under sitt liv, men ändå klarat sig så bra som hon gjort!  
 
Jag trivs att vara hos mamma och umgås med henne.Även fast vi ibland kan gå varandra på nerverna, så vet jag att hon alltid finns där för mig. Mamma är den person jag pratar med när jag ibland behöver höra att allt kommer bli bra. 

Gullungen

Kategori: Allmänt

Idag har Ronja kommit hit och ska stanna till på söndag. Det ska bli mysigt för det var ett tag sedan hon var här sist. Vi får se vad kommer hitta på, men vi funderar på att fara till badhuset imorgon. Men vi ser väl. 
Hon är så gullig nu när hon har börjar tappa sina mjölktänder!

It´s friday! :D

Kategori: Allmänt

Hejsan, jag har precis kommit tillbaka till skolan efter ett härligt träningspass. På ett tag har jag min sista lektion, men innan det tänkte jag skriva lite på projektarbetet. Hoppas ni får en trevlig fredag! <3

Dag 1 - bästa resan

Kategori: Allmänt

Jag tycker den här frågan är riktigt svår för jag kan inte bestämma mig för vilken resa som har varit den bästa. Mina resor har varit bra på olika sätt och jag har sett och lärt mig mycket av dem.
 
Min allra första utlandsresa var till Egypten när jag var 11 år och jag tyckte att det var så himla skönt att få vara i värmen och bada i havet. Visst hade jag gjort det förut, men det är ju så otroligt stor skillnad på svensk sommar och utländsk sommar. Sommaren har för mig alltid varit den bästa årstiden och jag tror att jag fick en del av den kärleken när jag varit i Egypten.
 
Alla mina resor har varit berikande och jag tycker att de allra flesta har varit bra. När man är ute och reser så får man oftast se och uppleva nya saker, men jag tror också att man lär sig mycket om sig själv. Speciellt när man reser utan sina föräldrar eller andra vuxna och behöver ta mer ansvar. När jag har tagit studenten tänker jag försöka resa så mycket som möjligt, för resor betyder så mycket för mig.  
 
Egypten 2002, första gången jag red på en kamel. Var riktigt kul kan jag säga. 
Också i Egypten 2002
Lanzarote med pappa 2004. En väldig rolig resa där vi bland annat åkte upp på en vulkan. 
En betydligt senare resa, Åland 2012. Alltid lika kul att resa med Jennifer :) 

The sims

Kategori: Allmänt

Jag såg att mitt bilden i mitt tidigare inlägg fick en annons under den. Det var inte tänk, det var programmet som jag använde mig av som satte dit den. Så nu täker jag inte använda det programmet nå mer. 
 
Just nu håller jag på att installera The sims 3 på datorn. Har varit sugen på att spela jättelänge men inte installerat det. Så nu tänker jag sätta mig och spela en stund. :)

Sneak peak

Kategori: Allmänt

Här är några detaljbilder på min studentklänning, visar hela klänningen någon annan dag. 

50 dagar

Kategori: Allmänt

Den senaste veckan har jag inte haft så jättemycket inspiration och motivation till bloggen. Så för att ha någoting att skriva om varje dag en tid farmöver och få lite mer inspo så tänkte jag köra på en lista. Har ju aldrig gjort det tidigare, men jag tror att det kommer bli skoj. Jag börjar från och med imorgon :)
 

Dag 1 - bästa resan 

Dag 2 - dina föräldrar

Dag 3 - din bakgrund

Dag 4 - din garderob

Dag 5 - när var du som lyckligast

Dag 6 - 5 hissar/dissar

Dag 7 - beskriv din skola

Dag 8 - en gammal bild på dig själv och en text till

Dag 9 - din framtid

Dag 10 - beskriv en valfri person

Dag 11 - bästa minnet

Dag 12 - vad gör du på fritiden

Dag 13 - bästa låtarna

Dag 14  - Min favoritfilm.

Dag 15 - Husdjur.

Dag 16 - En bild på personen som vet mest om mig.

Dag 17 - En viktig person i mitt liv.

Dag 18 - En bild som visar hur jag mår nu.

Dag 19 - Dagens outfit.

Dag 20 - En låt som betyder mycket.

Dag 21 - En bild på en tid jag saknar.

Dag 22 - En gammal och en ny bild på mig själv.

Dag 23 - En bild från min förra sommar.

Dag 24 - Bakgrund på mobilen.

Dag 25 - En bild på mig när jag var liten.

Dag 26 - Några favorit citat.

Dag 27 - En bild jag tycker visar kärlek.

Dag 28 - En bild som får mig att le.

Dag 29 - Hit vill jag åka innan jag dör.

Dag 30 - En bild på mig och någon i min familj.

Dag 31 - Min mobiltelefon.

Dag 32 - Bilder på mitt/mina favorit klädesplagg.

Dag 33 - Något jag önskar mig från tomten.

Dag 34 - Min nuvarande profilbild på facebook.

Dag 35 - Detta åt jag till frukost.

Dag 36 - En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 37 - En person jag vill träffa just nu.

Dag 38 - Min favorit årstid och varför.

Dag 39 - Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 40 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

Dag 41 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 42 - Bild på mig och min bästa vän.

Dag 43 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 44 - Någonting jag oroar mig för.

Dag 45 - En bild på ett ställe jag varit på.

Dag 46 - Smink jag använder.

Dag 47 - En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 48 - Mitt stjärntecken och om det passar med min personlighet.

Dag 49 - Innehållet i min väska.

Dag 50 - Min dator.

 

 

Heeeeellllllo

Kategori: Allmänt

Förlåt för lite dålig uppdatering. Har inte haft tid till att blogga har istället varit tvungen att plugga till matteprovet som jag har idag och samt skriva lite på projektarbetet. Innan matteprovet har jag först svenskaprov så det kommer bli en ganska lång dag då matteprovet börjar klockan 16:00.
Efter skolan ska jag först och hämta ut min studenklänning som äntligen kommit :D Sen tänkte jag fara till Alexandra och klippa klart vår dokumentär. 
Får se om jag hinner blogga nå mer idag, annars återkommer jag imorgon. 
Har fortfarande lite bildbrist, så här kommer en på My och lilla Jocke. :)

Morotssoppa

Kategori: Allmänt

Här kommer receptet på morotssoppan jag gjorde igår. Den blev riktigt god och jag tänker lätt göra om den igen. 
 

Ingridienser för 4 portioner

- 300 gram morötter, ungefär 3 stora

- 1 potatis, skalad

- 1 gul lök

- 1 msk curry

- 1 msk sambal oelek (kan uteslutas)

- 6 dl hönsbuljong (6 dl vatten + 2 hönsbuljongtärningar)

- 1/2 citron (kan uteslutas)

- 2 dl grädde

- salt

 

Gör så här:

1. Riv morötter och hacka löken i mindre bitar, stek sedan morötter, lök och curry i 5 minuter.

2. Skär potatisen i kuber och tillsätt sedan den och buljongen i stekpannan. Låt sjuda i 20-25 minuter

3. Tillsätt grädde  låt den svalna cirka 10-15 minuter. Tillsätt salt, citron och sambal oelek och mixa sedan  soppan len och servera sen med något gott bröd. :)

 

Yohio borde ha vunnit!

Kategori: Allmänt

Nä fyfan. Har aldrig blivit så besviken på melodifestivalen som jag blev ikväll. Helt fel person vann. Hade svenska folket fått bestämma allt hade Yohio vunnit och då hade jag blivit lycklig. Blä, blir så himla arg. Brukar verkligen inte bli så här less.. 

Estrella

Kategori: Allmänt

Idag har jag som tidigare nämnt varit och jobbat. Jag har stått inne på Ica Maxi och demat för Estrellas nya ostbågar, dvs jag har varit estrellas ansikte utåt och stått och gett smakprov och reklam. Det har varit ganska kul och det har gått ganska så snabbt. 
 
Nu ska jag snart göra en asgod morotssoppa som mamma bjöd mig och Alexandra på i Älvsbyn. Tänkte att jag publicerar receptet sen :) 
 

Åker hem tidigare än tänkt

Kategori: Allmänt

Hejsan, jag har precis kommit ur duschen och ska snart fixa mig lite. På ej stund ska jag träffa Elice och vara med henne en stund. Det ska bli kul eftersom det var ett tag sedan vi träffades. 
 
Det har blivit lite ändrade planer, så jag kommer åka hem tidigare än jag tänkt. Åker hem redan idag istället för på söndag som tänkt. Det är för att jag har fått jobb och ska jobba imorgon. Det känns ändå ganska bra att åka hem, för jag har verkligen inte fått något vettig gjort här. Hade tänkt att jag skulle skriva massor på mitt projektarbete och även hinna med en hel del annat. 
 
Det ska bli väldigt skönt att sova i sin egen säng, har saknat den! 
 

Getting a haircut

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag är det redan torsdag och mer än halva lovet har gått. Det har gått så himla fort men jag har faktiskt hunnit göra ganska så mycket. 
Snart ska jag ta en promenad och sedan ska jag gå över till Jennifers mamma och klippa mig. Jag tänkte bara klippa topparna och få bort det slitna, så det blir ingen drastisk förändring. 
 
 
 

--> Luleåå

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag ska jag följa med Jennifer till Luleå och spendera dagen där. Ska först vara med på hennes skola och träffa hennes kompisar. Det ska bli väldigt trevligt, tycker det är kul att se hur hon har det i Luleå och inte bara höra om det.
Senare under dagen tänkte jag även träffa Rebecka och spendera lite tid med henne. :)
 
 
Har lite bildbrist så här kommer en bild från i fredags. 

Älvsbyyyyn

Kategori: Allmänt

Hejsan, uppdateringen har inte varit på topp för jag har typ inte suttit vid datorn nått under helgen. Alexandra har ju varit med mig i Älvsbyn nu i två dagar och hon åker hem idag. Jag har haft det väldigt roligt och jag hoppas att hon också haft det. 
 
I lördags var vi ut i Piteå för att se hur det är där. Men det var inte alla mycket folk, fast det gjorde inte så mycket för vi hade ändå väldigt roligt. :D
Igår var vi ute och körde skoter med Jennifer och hennes pappa. Väldigt kul! Vi hade tänkt att vi skulle köra upp på ett berg som finns här i Älvsbyn, men det gick inte så bra för oss att hitta. För när vi hade kommit till berget och tänk köra upp på det så hittade vi inte vägen och virrade istället omkring en lång stund. Till sist åkte vi hem igen. 
 
Idag ska vi filma klart det sista till dokumentären och det ska bli skönt att göra bort det så vi slipper tänka på det ett tag. Vädret är väldigt fint idag, soligt men ganska kallt. Så vi ska nog ta oss en promenad också. 
Sen ikväll så ska vi åka till Piteå där jag ska lämna av Alex med bussen. 
 
Jag kommer nog mest troligt att ha mer tid till att blogga senare resten av veckan. För det kommer bara vara jag som är hemma eftersom alla andra här har börjat skolan idag. 
 

Sportlov!!!

Kategori: Allmänt

Hejsan jag har alldeles precis kommit hem från skolan och ska snart städa lite i rummet. Nu har jag äntligen fått sportlov och det ska bli hur skönt som helst att få vara ledig och det ska bli väldigt kul att åka till Älvsbyn också, det var ju ett tag sen jag var där sist. 
Jag tänkte att jag lägger ut videon ikväll eller under helgen :)
Ikväll blir det utgång på five där jag och de här snyggingen ska se Kartellen. Ska bli riktigt kul!