Izabelle Nilsson

Packa packa packa
Godmorgon! Den här dagen ska spenderas hemma där jag ska ta tag i packningen ordentligt. Jag ska försöka packa åtminstone hälften av allt idag, och sen tar jag resten senare i veckan. Nu är det inte länge kvar till studenten och flytten och det känns verkligen hur skönt som helst. Jennifer kommer att hjälpa mig med flytten och hon kommer även att vara med på min student vilket känns väldigt roligt :D 
Igårkväll fick jag även veta att jag ska jobba fredagen efter studenten och det känns väldigt bra eftersom jag inte fått så mycket jobb i sommar.
 
Hoppas ni får en bra dag! 
Måndag
Just nu håller jag på att fixa mig och städa undan lite i rummet, för om en liten stund kommer Alex hit. Det ska bli väldigt kul för jag har inte hunnit träffa henne på ett tag! :)
 
Jag är ledig nästan hela veckan, på onsdag har jag en lektion och sen ska jag lämna tillbaka datorn. Jag har valt att inte köpa datorn. Vi skulle få köpa dem ganska billigt, men jag väljer att inte köpa den främst för att jag tycker den har blivit så seg och jag behöver även köpa ett nytt batteri.. Sen så behöver jag spara så mycket som möjligt innan jag åker iväg till USA. Det känns dock lite tråkigt att lämna tillbaka den till skolan och jag kommer nog sakna den lite, men det är ju bara en dator ändå.. 
 
Fett snygg bild på oss! 
Brännbollsyran + släktträff
Den här helgen har varit väldigt rolig!! I onsdags kom Emma hit och har stanndt två dagar. På fredagen skulle Emma och två andra tjejer från Älvsbyn gå på brännbollsyran.
Själv hade jag inte tänkt gå och därför inte köpt några biljetter. Men Emma tyckte att jag iaf skulle följa på förfesten och i början tänkte jag inte det, men jag ändrade mig och det är jag glad för. Jag hade så kul på fredagen och träffade många roliga människor!! När dom andra skulle bege sig mor yran följde jag med och stod med dom i kön och sen begav jag mig hemåt. 
 
På lördagen steg jag upp tidigt och cyklade iväg till Mariehemsängarna och kollade när pappa och hans lag spelade brännboll. Dom spelade tre matcher och det gick väl hyfsat bra för dem.
 
Efter brännbollen tog jag och pappa bilen och körde till Skellefteå och hämtade upp farmor och sedan begav vi oss till Luleå för lite släktmiddag. Rebecka som snart fyller år hade födelsedagsmiddag på Waldorf. Efter middagen åkte vi till ett grönområde och spelade fem-kamp och det var hur kul som helst och jag fick skratta massor. :D