Izabelle Nilsson

Valborg
Godmorgon! Idag stannar jag hemma från skolan eftersom pluggandet igår inte blev så lyckat.. Men det ska bli skönt med en extra ledig dag! Idag tänkte jag ta tag i lite måsten och ikväll ska jag åka och titta på en majbrasa med Ronjas mamma och syskon. Det ska bli kul, för det var så sjukt länge sen jag tittade på en majbrasa. :)
 
Dear Monday
Jag har precis kommit hem från affären. Har varit och veckohandlat med pappa. Nu borde jag egentligen sätta mig ner och plugga till ett prov som jag har imorgon, för jag borde verkligen göra bort det imorgon. Annars kommer jag bara ångra mig. Men just nu kändes det roligare att blogga! 
Helgen i bilder
Hejsan, hoppas ni har haft en bra helg! Själv har jag haft en väldigt bra helg som spenderats i Älvsbyn. Jag har mest varit med familjen och Jennifer och vi har haft väldigt kul. Här kommer några av bilderna som jag tog. 
På lördagen var jag, My, Jennifer och Julle upp på hundberget. Det var första gången för My och hon var väldigt fascinerad. Det är så sjukt fint där uppe och man kan nästan se hela Älvsbyn där uppe. 
På söndagen var jag, My och Vickan och tittade på Tintins fotboll. Men det var väldigt kallt, så vi åkte hem, tog på oss mer kläder och bestämde oss för att ta med Vickan till hundberget (där hon inte heller hade varit). 
Där hade vi väldigt kul och Victoria och My tyckte det blev väldigt coolt med hoppbilderna. Så söta!