Izabelle Nilsson

Sunday
 
Just nu sitter jag och väntar på middag. Är riktigt hungrig, och pappa håller på med något smarrigt kött. :D
Idag har jag inte alls gjort mycket, sov lite för länge och låg kvar i sängen en lång stund. Jag gjorde lite lyxigare frukost/luch imorse och stekte upp bacon så där knaperstekt och god. Kokade också lite ägg och hade gott pålägg till mackan. Ibland måste man unna sig en lite lyxigare frukost. Haha. 
 
Jag var förbi en sväng på erboda handelsområden innan de stängde och hittade faktiskt lite fint inne på HM. Jag har shoppat väldigt mycket de senaste dagarna, men det tycker jag att jag är värd. Jag har varit i behov av lite nya kläder. :)
Igår skulle jag göra en beställning från ELF, men det ville inte fungera. Ska prova igen nu till vecka. Men nu ska jag äta och sen ska jag plugga.
 
Lite nytt
Jag har verklige varit i behov av en ny ansiktskräm, och jag har velat ha någon som har haft spf is sig. För jag har hört att det skyddar mot strålningen som datorn avger. Men de jag har tittat på tidigare har varit ganska dyra, och jag tycker inte att det är så kul att lägga pengarna på sånt. Den här var lite billigare, cirka 80 kronor, och den luktar väldigt fräscht också. 
Ett nytt puder var jag också i behov av och det här spontanköpte jag idag för att få nyttja en rabbat på HM. 
Lite spontant sådär
Ikväll får det bli en spontan utekväll på 5ive tillsammans med Alexandra och några andra. Hoppas ni alla får en riktigt kul kväll, för det ska jag ha :D
En bild från då jag var ute med finaste kusin! <3