Izabelle Nilsson

Djävul
I lördags då jag var utklädd till djävul hade jag väldigt kul! Kvällen började väldigt bra och blev bara roligare och roligare fram mot slutet då det hände lite tråkiga saker, fast inte för mig. Fattar verkligen inte hur vissa människor kan vara så hemska. Fy!
Men utöver det tråkiga så hade jag det väldigt bra! 
 
 
Jag har inte hunnit ladda upp bilderna från kvällen än, så det får bli en från instagram. 
Nytt - Blått
Såg den här snygga klänningen på Kenzas blogg för ett par dagar, och jag tycker den är supersnygg och därför köpte jag den. 199 kronor på Bik Bok
 
De här hittade då jag var på stan idag och fixade det sista inför halloween. De var på rea och jag fick ge 25 kronor för dem. :D 
Snart lov :D
Heej bloggen. Ikväll har jag varit effektiv och gjort bort en hel del läxor. Just nu känns skolan sååå mycket bättre och enklarare. Filmandet till de två filmerna går bra och vi är snart klara och den ena filmen kommer faktiskt att bli bra. :D Många prov och inlämningar är bortgjorda och det enda som återstår i veckan är ett marknadsföringsprov. Jag är inte så säker på hur det kommer att gå, men jag ska plugga på som tusan både idag och imorgon.
Lovet är snart här och jag längtar jättemycket! På fredagen kommer jag att lämna staden och åka iväg till Luleå och min fina kusin. För där kommer vi dagen efter att befinna oss på ett halloween/maskeradparty hos en kompis. Det ska bli rikitg kul och jag är väldigt taggad. Min utklädnad är bestämd och nästan klar, har bara ett litet inköp kvar. Jag lovar att visa utstyrseln sen. ;)
 
 
 
En bild på mig och Liv från i helgen :D