Izabelle Nilsson

The body shop
För ett par veckor sedan köpte jag mina första produkter från The body shop. Jag har alltid gillat att gå in där och lukta och prova lite allt möjligt, fast snål som jag är har jag inte velat handla något. Men nu ville jag ha någon bra body butter till min torra vinterkropp. Så då tog jag tag i saken och köpte hem 4 st 50ml dody butters. 
Än så länge har jag bara använt en, mango, och den tycker jag fungerar väldigt bra och luktar gott. 
Jordgubb, Mango, Citron & Apelsin
Helgen
Min helg har varit jättebra och det har varit kul att träffa så mycket släkt. Från början var det tänkt att jag bara skulle stanna fredag-lördag, men då skulle Rebecka stanna till på söndagen så då gjorde jag också det. Det är alltid så skönt att vara hos farmor, för sitter man inte vid datorn, ser inge tv och bryr sig knappt om mobilen. Och det kan jag tycka ä ganska avkopplande.
På fredagen träffades vi allihopa hos farmor och åt god middag, pratade massor och lekte charader. Senare under kvällen var vi några som gick ut, det var väl helt okej. Det var roligt att träffa lite nytt folk, för på five är det mest bara folk från skolan och det är inte så spännande. Det var dock inte jättemycket folk där, så dansgolvet var ganska tomt under hela kvällen. Men jag tror det vara lika bra, för jag hade mina nya klackar på mig och fan så ont jag hade i fötterna i slutet av kvällen. 
Hela lördag tog vi det ganska lungt och bara vara. Väldigt skönt och något som borde göras oftare. :)
Helgen i helhet har varit väldigt bra, coh jag tcyekr att vo borde gjora om något liknande snart. <3
 
La familia
På en liten stund ska jag ta bussen till Skellefteå och möta upp min farmor och min faster. För ikväll ska vi ha en liten tjejkväll med dem och mina kusiner. Det ska bli väligt kul, för vi har pratat om det gär i flera år men vi har aldrig tagit tag i det ordentligt. Bättre sent än aldrig. 
Bild från i våras då jag träffade några av kusinerna.