Izabelle Nilsson

Längtar!
Idag åker jag och Jennifer till Umeå och stannar där i ungefär ett dyng. För imorgonkväll åker vi till huvudstaden och stannar där i hela 7 dagar. Det ska bli sjukt kul och jag är är riktigt taggad! :D
 
 
Bild från arkivet. <3<3 
Snow white and the huntsman
Den här filmen såg jag på bio för ett par dagar sen och den var faktiskt riktigt bra. 
Den var inte som jag trodde att den skulle vara, den var faktiskt bättre. De hade gjort effekterna i filmen väldigt bra och hela handlingen väldigt bra. Den påminner ju såklart om snövit och de sju dvärgarna, men den skiljde sig också på många sätt. 
Jag brukar inte vara så jätteblödig när jag ser film, men med den här så blev jag faktiskt lite tårögd. Så den är rekommenderar jag till alla som inte har sett den och den var absolut värd att se på bio. Skådespelarna var också väldigt bra. Jag trodde inte att det skulle gå att koppla bort Kristens kända karaktär "Bella", men hon gjorde det bra och jag tänkte inte alls på det. 
Ny bikini
Igår på stan så köpte jag även den här bikinin. Båda delarna kommer från HM och de hör egentligen inte ihop. Det fanns ingen rosa övderdel, annars hade jag köpt den. Fast jag tycker att det här blev en ganska bra kombination och jag kommer kunna använda den svarta överdelen till andra bikiniunderdelar som jag har. 30 kronor för överdelen och 10 kronor underdelen. Lätt värt! 
Trosan är väldigt knallrosa i verkligenheten, men det syns inte riktigt på bilderna..
Överdelen har guldiga detaljer, riktigt snyggt enligt mig. 
Jag har tidsinställt några inlägg som kommer kommaupp under helgen. :)