Izabelle Nilsson

sista augusti
Oj så trött jag är, var uppe väldigt länge igår och läste ut hungerspelen. Jag tycker boken var riktigt bra och mycket bättre än filmen. Nu när jag har läst den vill jag ändå se filmen snart igen :) 
Nu ska jag snart cykla iväg till busstationen och ta bussen mot Älvsbyn. Jag hoppas på en super helg och önskar er andra en bra helg! 
 
Internetproblem
Jag blir så himla less på vårat internet hemma! Nu försr funkar det som det ska, det ahr legat nere hela dagen. Det har tagit hur länge som helst att ladda upp en sida och ibland har det inte ens gått.. Det är något fel med det och vi har ringt till Telia ett x antal gånger om det, men det har inte faxat det än. Drygt. 
 
Imorgon är jag ledig och det känns väldigt bra. Nu kan jag ta en tidigare buss till byn och slippa komma dit till kvällen. Mamma har bakat en jätte god chokladkaka som ska ätas imorgon och på lördag, sen ska hon också göra lasange till mig imorgon. Jag tycker min mammas lasange är så otroligt god och det var hur länge sen som helst jag åt den. Så det ska bli sjukt gott!
Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt där borta. :)
 
Nytt
Den här fina toppen fick följa med hem när jag var i Ö-vik i helgen. Jag tycker den är riktigt söt och väldigt bekväm var den också. Väldigt nöjd är jag och jag fick ge cirka 120 kronor för den. 

Den kommer från Vero Moda.